web analytics

Over ons

Van der Drift Cosmetics staat voor kwaliteit en service. Ons werk is onze passie en dat willen we overdragen met ons bedrijf. We denken met de klant mee en dit zorgt ervoor dat we behandelingen en producten op maat kunnen aanbieden.
We zijn altijd op zoek naar de beste producten voor onze klanten. Bij het zoeken naar nieuwe producten passen we onze kennis van de huid, maar zeker ook onze kennis van visagie toe. Hierdoor kunnen we de conditie van de huid op langere termijn verbeteren, maar ook een direct effect toepassen op de uitstraling van de huid.

Naast de uitgebreide keuze aan behandelingen en producten kan je bij ons ook terecht voor verschillende workshops. In overleg stellen we een workshop samen en komen we eventueel aan huis om de workshop te geven.

Kim

Sinds 1 november 2013 is Kim eigenaresse van Van der Drift Cosmetics. Zij heeft naast haar opleiding Schoonheidsspecialiste ook al verschillende modules gedaan van de opleiding Medisch Schoonheidsspecialiste. Voor problemen met de huid bent u dus bij haar aan het juiste adres. “Het is voor mij altijd een uitdaging om de gewenste oplossing te vinden, om zo de klant te voorzien van zelfvertrouwen. Iedereen mag zich welkom voelen bij ons”

Open chat
1
Kunnen wij u ergens mee helpen
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?